De huidige oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft tal van complicaties met de autonomie van de Europese Unie blootgelegd. Terwijl belangrijke sectoren worstelen om hun afhankelijkheid van buitenlandse handel te verminderen, roepen leiders in EU-lidstaten om meer soevereiniteit op het hele continent. Dit concept van grotere zelfvoorziening is het afgelopen decennium vaak besproken - met name tijdens het hoogtepunt van de COVID-19 pandemie en de daaruit voortvloeiende economische recessie - maar de recente escalatie van het conflict in Oost-Europa heeft dit gesprek als nooit tevoren op de voorgrond gegeplaatst.

Om de economische gevolgen van de oorlog voor de energiesector, de industrie en de agro-voedingssector tegen te gaan, hebben de EU en de lidstaten nieuwe subsidieprogramma's in het leven geroepen. Eén daarvan - het REPowerEU-programma - is bedoeld om de afhankelijkheid van de lidstaten van Russische fossiele brandstoffen snel te verminderen.

Sluit u aan bij Grants Office Europe voor deze speciale webinar voor meerdere landen, waarin we nieuwe financieringsbronnen identificeren die de EU lidstaten de afgelopen maanden hebben gecreëerd om eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven, boeren, olie- & gasleveranciers, energie-ingenieurs, agro-industriëlen en fabrikanten te helpen. U zult meer te weten komen over de voorwaarden om in aanmerking te komen, de toekenningsbedragen, de toegestane uitgaven en de belangrijke deadlines. Wij zullen ook tips geven die uw organisatie zullen helpen om met vertrouwen en met succes een sterke aanvraag voor deze nieuwe financieringsmogelijkheden op te stellen.

Sprekers

Gregory Clare

Grants Development Consultant
Grants Office

Aanmelden: